Конфіденційність

Конфіденційність

Політика конфіденційності

Політика щодо обробки та захисту персональних даних користувачів сайту aesgroup.com.ua

Дійсна політика обробки персональних даних визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних, що вживаються AES Group (далі – Оператор).

 

Дійсна політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог законодавства України, а саме Закону України «Про захист персональних даних», і визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних, що вживаються AES Group.

 

Дійсна політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі – Політика) застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувача веб-сайту (далі – Користувач)  aesgroup.com.ua.

Мета збору персональних даних: отримання “Резюме” (файлу) Оператором від Користувача. 

 

  1. ЗБІР ІНФОРМАЦІЇ

Ми збираємо інформацію, коли ви вводите свої дані на сайті для зворотного зв’язку. Інформація включає ваше ім’я, номер телефону.

Крім того, ми автоматично реєструємо ваш комп’ютер і браузер, включаючи IP, ПО і апаратні дані, а також адреса запитуваної сторінки.

 

  1. ЗАХИСТ ОСОБИСТИХ ДАНИХ

Ми є єдиним власником інформації, зібраної на даному сайті. Ваші особисті дані не будуть продані або яким-небудь чином передані третім особам з будь яких причин.

 

Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки в разі їх заповнення та / або відправки Користувачем самостійно через спеціальні форми, розташовані на сайті aesgroup.com.ua. Заповнюючи відповідні форми і / або відправляючи свої персональні дані Оператору, користувач висловлює свою згоду з цією політикою.

 

  1. РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ ТРЕТІМ ОСОБАМ

Ми не продаємо, не обмінюємо і не передаємо особисті дані стороннім компаніям.

Розкриття інформації можливо лише за запитом правоохоронних органів України у випадках, коли це передбачено законом.

 

  1. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

Ми використовуємо різні засоби безпеки, щоб гарантувати збереження ваших особистих даних. Сервера і комп’ютери, на яких записана конфіденційна інформація надійно захищені.

 

  1. ЗГОДА

Користуючись послугами нашого сайту, ви автоматично погоджуєтеся з нашою Політикою Конфіденційності.

В даному документі будуть відображені будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. Політика діє безстроково до заміни її новою версією.